Thursday, October 2, 2008

SOS! SOS! SOS!-

adam gibi turkce konusun-kurtce Kamiz Şeddadi-Türk devleti korkunç bir Kürd katliamını başlatmak üzeredir. Ve bunu artık saklamayı da gerekli görmüyor. Son bir yıl içerisinde yaptığı birkaç antrenman, “olumlu” sonuç alacağını kanıtlamıştır. Türk toplumu da artık hazırdır ve sinyal beklemektedir. Türk kentlerinde yaşayan tüm Kürdlerin ev ve iş adresleri noktasına kadar kolluk kuvvetlerince tespit edilmiş ve “hareket zamanı” yanlışlıklar çıkmasın diye halka tatbikatlar yaptırılmaktadır. Altınova tatbikatı bunlardan sonuncusudur.

Diğer yandan Türk hukuk sistemi de “harekâtın” hukuki altyapısını tamamlamış olacak ki artık Yargıtay “düşmanı temizlemenin zamanı gelmiştir” fetvasını verdi. Ve bu gün Türk basını bunu halkına duyurdu. Artık düğmeğe basılmıştır.

 

(bakınız: http://www.taraf.com.tr/haber.asp?id=18145),

 

(bakınız: http://www.milliyet.com.tr/Guncel/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=998178&Kategori=guncel&Date=02.10.2008&b=DTPliyi%20oldurun%20cagrisi%20suc%20sayilmadi&ver=03).

Acaba filkulağında uyuyan bahtsız Kürdleri uyaracak birileri var mı?

Yoksa kardeşlik ninnileriyle Kürdleri uyutmayı kendine vazife etmiş gruplardan başka ortalıkta kimse yok?

Kurtarın kendinizi, henüz geç değil…. Yoksa sağ kalanlarınızın, ilerde dünyanın farklı köşelerinde bu katliamı anma gecelerine katılmaktan başka yapacağı bir şey kalmayacak.

Bu arada bir fıkra

Sovyet döneminde bazı halkların ulusal giysilerinin bir parçası olan hançer taşıma izni vardı.

İşte onlardan birisi gecenin geç saatlerinde bir büyük kentin karanlık bir sokağından geçerken birkaç genç kendisini yakalar, parasını ve eşyalarını aldıktan sonra da adamın ırzına geçmeğe başlarlar. Bu arada tecavüzcünün eli adamın kemerindeki sert bir eşyaya takılır ve sorar: “Bu kemerindeki de ne, silah falan olmasın?”. Adam : “Hançerdir gardaş, zor günde lazım olur”.

kamiz_lachin@hotmail.com www.Kurdistan-post.org

0 Yorum: