Friday, October 24, 2008

DTP'li vekilin oğlu ve arkadaşları saldırıya uğradı

dtplilere saldiri ANF ESKİŞEHİR-Kurdistan-Post

Eskişehir’de aralarında DTP Milletvekili Şerafettin Halis'in oğlu ile yeğeninin de bulunduğu 2'si kız 3 üniversite öğrenci, sokakta tanımadıkları 4 kişinin saldırısına uğradı.

İstiklal Mahallesi Başarılı Sokak'ta dün saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, DTP’li Şerafettin Halis'in Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nde okuyan oğlu 24 yaşındaki Şan Ararat Halis, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi olan yeğeni 25 yaşındaki Bahar Halis ile aynı üniversitenin Çalışma Ekonomisi Bölümü öğrencisi 23 yaşındaki Sevda Bulut, kimliği belirsiz 4 kişinin sopalı ve spreyli saldırısına uğradı.
Saldırganlar olay yerinden kaçarken çeşitli yerlerinden hafif yaralanan Şan Ararat Halis, amcasının kızı Bahar Halis ve arkadaşı Sevda Bulut 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil serviste tedavileri yapılan 3 öğrenci daha sonra taburcu edildi. Öğrencilerden Sevda Bulut, sokakta tanımadıkları 4 kişinin saldırısına uğradıklarını söyleyerek, "Yolda yürürken arkamızdan koşarak 4 kişi yanımıza geldi. Tanımadığımız bu 4 kişi önce ellerindeki spreyleri gözümüze doğru sıkmaya başladı. Ardından da ellerindeki beyzbol sopaları ile bize saldırdılar. Saldırganlar en çok Şan Ararat Halis'i dövdü" dedi.

0 Yorum: