Monday, September 1, 2008

Barzani, Hewler Spor'u başarısından dolayı kutladı

mesut_barzani

 

Barzani, Irak Futbol Birinci Lig’de şampiyon olan Hewler Spor Kulübü Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, futbol takımının teknik heyeti ve oyuncularını Selahaddin kasabasındaki makamında kabul etti.

BAŞKAN BARZANİ HEWLER SPOR YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ

PNA-Federal Kürdistan Bölge (FKB) Başkanı Mesut Barzani, Irak Futbol Birinci Lig’de şampiyon olan Hewler Spor Kulübü Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, futbol takımının teknik heyeti ve oyuncularını Selahaddin kasabasındaki makamında kabul etti.
Kürdistan Gençlik ve Spor Bakanı Taha Berwari ve Hewler Valisi Newzad Hadi’nin de hazır bulunduğu kabulde Başkan Barzani, Irak Futbol Birinci Lig’de şampiyon olması münasebetiyle Hewler Spor Kulübü Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, futbol takımının teknik heyeti, oyuncuları ve taraftarlarını kutladı.

Hewler Spor’un üst üste iki kez şampiyon olmasının Hewler ve Kürdistan için büyük bir başarı olduğunu söyleyen Başkan Barzani, sporun halkların dünyaya tanıtılması için bir kapı olduğunu söyledi.

Başkan Barzani, Hewler Spor’un elde ettiği bu başarıyla spor alanında Kürdistan halkının çalışmaları ve adını bir kez daha üstün kıldığını kaydederek, Hewler Spor’a olan desteklerinin devam edeceğini söyledi. Fotograflar : http://kurdians.blogspot.com

0 Yorum: