Tuesday, August 26, 2008

BAŞKAN BARZANİ’DEN HEWLER SPORA KUTLAMA MESAJI…

mesoud mesut barzani masod

PNA-Federal Kürdistan Bölge (FKB) Başkanı Mesut Barzani, Irak’ta üst üste şampiyonluk elde eden Hewler Spor kulübü yeneticilerini, teknik direktörünü, oyuncularını ve taraftarlarını kutladı.

Kutlama mesajının metni:

''Hevler Spor Kulübü’nün elde ettiği ve başarı ve federal Irak’ta şampiyon olması münasebetiyle kulüp yöneticilerini, teknik directorünü, oyuncularını ve taraftarlarını yürekten kutluyorum.

Şüphesiz ki spor alanı halkların dünyaya tanıtılması için bir kapıdır. Hewler Spor Kulübü, başarısıyla  Kürdistan Bölgesi’nin başkenti Hewler ve Kürdistan halkını tümüne  büyük bir hizmet sundu.  Kulübün, Irak’ta iki defadır üstüste şampiyonluk elde etmesi spor dostu Kürdistan halkına bir armağan olmakla beraber bu başarısıyla herkesin gönlünde yer edinmeyi  de başardı. Bu başarı, Kürdistan halkının sporun diğer dallarında da başarı elde edebileceğini kanıtladı. Kulübün başarılarının devamını diliyorum. Oyuncuların herbirine sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

        Mesut Barzani

Kürdistan  Bölgesi Başkanı

            25.08.2008

1 Yorum:

Anonymous said...

PKK bir ticarethanedir.Silah ve uyusturucu kacakciligi ile gecinir.Kürt halkini kürt ülkesi kuracagiz hayali ile hipnoz etmis,ABD'den aldigi silah ve uyusturucuyu Irak ,Iran ve diger ülkelere pazarlamaktadir.1974'den bu yana da özellikle yurt disindaki halktan bu kürt ülkesi hayali ile harac toplamaktadir.38 yildir topladiklari paralar trilyonlarca liradir.O kadar toplanan paraya ve öldürürlen asil Türk askerlerine ragmen, neden hala bu ülkenin kurulmadigini,asla da kurulamayacagini anlayamiyor musunuz?PKK sizin gibi kürtleri uyutuyor,asil derdi para size ülke mülke kurma derdi de yok!

‎"Hürriyetin sırrını şehitlerden öğrenen bir ulus esir edilemez" Rauf Denktaş
ATATÜRK'ÜN ASKERLERIYIZ